ByPanelet 2018-12-17T12:27:21+00:00

ByPanelet

Hjælp din kommune eller lokale virksomheder med din viden og holdninger og deltag løbende i konkurrencer.

Hvorfor blive paneldeltager?

I ByPanelet hjælper du din kommune og lokale virksomheder med at give din mening og viden til kende. Det kan være om alt fra aktuelle kommunale beslutninger eller den lokale café der gerne vil høre hvor godt du kender den. Til gengæld deltager du løbende i lodtrækninger om præmier fra selvsamme virksomheder, så ”handlen” går begge veje. Alle deltagere i ByPanelet er anonyme og det er kun SURVEY Danmark der har adgang til den indsamlede data. Resultaterne videreformidles således kun som frekvens eller gennemsnit af de samlede tal.

Præmier til deltagerne

Som paneldeltager vil du løbende være med i lodtrækning om præmier fra virksomheder og kulturinstitutioner – også selvom du ikke er med i en konkret rundspørge! Såfremt du er med i rundspørge, trækkes der også lod blandt de personer der udfylder det givne spørgeskema. Med andre ord; du har rigtig gode muligheder for at vinde forskellige præmier såfremt du blot er med i ByPanelet.

Tilmeld dig panelet

Hvis du kunne tænke dig at blive paneldeltager i ByPanelet, skal du klikke her:

Tilmelding

F.A.Q.

Det kan være mange ting, men vil ofte dreje sig om din holdning til kommunale tiltag og kendskabet til produkter fra virksomheder i dit lokalområde.
Dine (og de andre paneldeltageres) svar kan f.eks. bruges af kommunen eller virksomhederne til at forbedre deres service eller give viden om hvor godt borgerne kender en service eller et produkt.
JA! Det er kun SURVEY Danmark der har adgang til paneldeltagerne og de angivne svar. Der videregives ALDRIG kontaktoplysninger til tredjepart og enkeltbesvarelser videregives ikke.
Ca. hver halve år udsender vi en mail med link til rettelse af dine (eller godkendelse af nuværende) oplysninger.
Næste gang du får en mail med et link til et spørgeskema, kan du framelde dig ByPanelet permanent i bunden af mailen. Hvis du fortryder, kan du tilmelde dig her på siden igen.
Hvis du er med i ByPanelet (som paneldeltager), har du to muligheder for at vinde præmier:

  1. Alene ved at være med i panelet (også selvom du måske ikke får et spørgeskema)
  2. Når du svarer på et spørgeskema i en rundspørge.
For virksomheder og kommuner