Om SURVEY Danmark 2019-02-07T18:34:18+00:00

Om SURVEY Danmark

SURVEY Danmark blev grundlagt i 2011 (som SURVIO) af Tobias Johannes Kierk og Nicolai Reinholt Lerche. Begge havde opsagt deres job fra nogle af landets største konsulenthuse for at forfølge en ambition om at drive egen virksomhed. Efter to år stoppede Nicolai i SURVIO og Tobias drev virksomheden videre på egen hånd. I midten af 2016 skiftede SURVIO navn til SURVEY Danmark.

Om Tobias Kierk

Jeg er uddannet cand.merc. i Markedsøkonomi fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet i 2008 og har allerede siden HA’en arbejdet med kvantitative undersøgelser i alle mulige afskygninger herunder som konsulent i Rambøll Management Consulting fra 2008 til 2011 og i SURVEY Danmark fra 2011. I tiden som virksomhedsejer har jeg samarbejdet med mange typer af virksomheder og organisationer, hvilket, udover at have styrket kompetencerne vedr. formålet og brug af kvantitative undersøgelser, har mig givet solid indsigt i hvordan en virksomhed fungerer optimalt både strategisk og i praksis.

Samarbejd med SURVEY Danmark

Hvis du føler, at du kan bidrage til SURVEY Danmarks forretning og vi kan bidrage til din, er du meget velkommen til at kontakte os. Om du er ekspert i lignende produkter eller komplementærprodukter er på sin vis lige meget, hvis du har en god idé.